Vila i frid

Vår älskade Annika, så långt borta, men föralltid nära! ♥

Romme

Nu är jag hemma från en lång dag i Romme! Det var sol med lite lite måln, så det var helt underbart väder. Och jag och Lovisa åkte svart backe för första gången :D Vi plogade lite i början bara, men annars åkte vi hela vägen ner! Men det var en sak jag inte visste, det var att när man plogar så som vi gjorde får man massor med snö mellan pjäxorna och skidorna. Och då kan foten tydligen hoppa ur skidan. Det var just det som hände mig! Precis när jag kom ner och såg liftarna så gled jag bara ner, eftersom det inte var så brant backe. Men helt plötsligt flyger jag, och på något vis vrider mitt ena knä. Det enda jag hinner tänka är fan fan fan, där gick mitt knä ur led! Jag låg där ett tag och hade skit ont, men reste mig efter en stund, så jag kunde stå upp iaf. Och sen ställde jag mig igen på skidorna för att bara åka ner. Men vad tror ni händer då? Jo foten åker ur IGEN! Men den här gången stod jag upp, som tur va! Efter det här åkte jag bara en gång, och det var i en grön backe!

Men jag hade en väldigt rolig dag :)











Fredag

Fick nyss reda på att jag är en utav finalisterna i dagens blogg på emmelist.blogg.se. Fett niiiice! Gå in och rösta på mig nu! :D haha.

Just nu sitter jag i skolan och ska snart äta pannkaka, mmm så gott det ska bli! I helgen blir det party, längtar massor :)

RSS 2.0