Söndag

Kom nyss hem från Nyköping. Har varit och hälsat på en kompis som heter Bella. Jag kan bara säga en sak om kvällen och den var GRYM! Kom hem vid 7 på morgonen. Idag har vi bara degat framför tv och kollat på män som hatar kvinnor. Fan vad den är bra! Måste se Luftslottet som sprängdes snart, jag tror att den kommer vara lika bra som 1 och 2 :)

Söndag

Min bebis är inte vit längre!


Lördag

Igår åkte jag till Sara och Jakob. Jag och Sara gick på stan en stund, och jag fick en skit snygg jacka av Sara! Tusen tack =) Du är bäst! Senare på kvällen kom det lite folk, tror vi blev runt 10 pers och fan så kul vi hade, det var länge sen jag skrattade så mycket! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och plugga lite.

Den här jackan fick jag, fast svart! TACK♥


Söndag

Ännu en helg som har varit lugn! I fredags åkte jag till Lollo i Strängnäs. Det var jätte kul att få se hur hon bor nu =) Vi köpte en massa gott som vi tjockade i oss och kollade på idol. Dagen efter hann vi med en kort runda på stan också! Sedan har min helg bestått utav läsa i två böcker, en svensk bok och en engelsk bok. Kul!

Just nu är det en orkan i El Salvador, där min kompis Alicia bor. Och namnet på den är Ida!!! Hur stor chans är det?!?! Rätt coolt faktiskt. Och imorgon ska jag träffa Alicia för sista gången innnan hon åker hem :( Kommer vara jätte jobbigt att säga hejdå! Vi kommer kankse aldrig träffas igen.

Min nya frilla!

Shiiiiiit jag dör! Hahaha. Tänkte först färga lite i ungefär samma färg som jag hade innan, alltså lite brunare bara. Men sen idag fick jag den idén att jag ville ha mörkt hår! För jag har aldrig haft det. Så då blev resultatet mörkbrunt!!!

Det ser väldigt svart ut, men om 1 vecka (hoppas jag) kommer det se liiite brunare ut.


Tisdag

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN klippa mig! Jag ska även tona mitt hår mörkare. Jag hatar när mitt hår ser orange ut i vissa stunder, sedan är det så solblekt! Hoppas hoppas det blir bra nu =)




Söndag

Nu var det ett tag sen jag skrev! Den här veckan har det varit lov och jag har varit hos min pappa och varit med kompisar. Det blev ett väldigt lugnt lov, men det var skönt. Idag träffade jag en kompis som heter Alicia och henne hade jag inte träffat på 6 år! Hon blev utvisad till sitt hemland, El Salvador.
För 7 månader sen hittade hon mig på facebook och vi skrev lite till varandra.
För 1 månad sen skrev hon att hon skulle komma till Sverige.
För 3 dagar sen ringde hon mig.
För 9 timmar sen såg jag henne för första gången på länge!

Alla minnen kom upp sen man var liten, och det var så himla kul :) Hon åker hem om 10 dagar, så vi ska försöka träffas någon dag till.



RSS 2.0