Måndag

Idag fyller den här snyggingen 10 år!
GRATTIS♥


Onsdag

Jag blir bara bättre och bättre! Känns så skönt =) Åt nyss 3 portioner med spagetti och ostsås. Igår var jag i sthlm med klassen. Det var skit kul. Vi åkte till expressen först och där fick vi kolla på en film om hur man jobbar på en tidning, sen disskuterade vi lite, sen fick vi göra ett eget tidningsuppslag. Efter det åkte vi till svt, där fick vi bland annat se studion där let´s dance, parlamentet och nyhetsmorgon spelas in. Vi kom hem runt 20, så det var en lång dag! Juste vi satt på mc donalds innan vi skulle ta tunnelbanan till expressen och då satte sig Magnus Betner 1 meter ifrån oss!!

Nora opererade sig ju igår, och det gick suuuuper bra! Men en sak som jag blev skit arg över, var att i Katrineholm där Nora opererade sig (jag opererade mig i Nyköping) så hade dom en annan metod att operera bort halsmandlarna. Dom kunde göra så att man knappt fick ont efter operationen!!!! Och här har jag gått i 1,5 veckas tid och fått panik så fort jag skulle ta en liten mat bit, hela nacken, öronen och halsen värkte då! Så Nora kunde äta massor med mackor dirket efter hon hade opererat sig! Och jag började äta lite smått 6 dagar efter. Men det är såklart jätte bra att Nora mår bra. Hon tycker inte det är så jätte kul att ta tabletter heller, så det var skönt för henne att hon slapp det! =)

Måndag

Jag har fått i mig ungefär 60 st värktabletter på 1 vecka! Helt sjukt. Mår illa av att tänka på det, men snart behöver jag inte ta mer för ÄNTLIGEN känner jag mig frisk! Jag är inte helt bra än, halsen gör lite ont fortfarande. Men jag har fått tillbaka min energi. Jag gick till skolan imorse och kom hem vid 16 så det har varit en lång dag! Men jag orkade =)

Min lillasyster Nora ska operera bort sina halsmandlar imorgon, och jag tycker så synd om henne att hon också ska få ha så ont som jag har haft i 1 veckas tid! Det har inte varit kul! Sen ska min lillebror David operara sig om 1 vecka, men han ska inte ta bort halsmandlarna, utan han ska operera in plaströr i örat. För han har haft problem med öroninflammationer och sen så hör han lite dåligt. Får hålla tummarna att det går bra för både Nora och David och hoppas att dom inte kommer få ha så ont!

Lördag

Igår åkte jag till Bella en liten stund, först kände jag att jag bara ville vara hemma och vila för jag hade så ont i halsen. Men samtidigt ville jag inte bara sitta hemma en fredgs kväll, så jag åkte dit och var där i 2 timmar. Det var trevligt att få göra något, har ju bara suttit hemma hela den här veckan.

Det enda som finns i mina tankar just nu är MAT! Jag tänker på allt gott, blir helt galen snart. Har inte fått i mig riktig mat på 6 dagar! Har fått ätit gröt, fil och fruktsoppa. Ska försöka äta lite ikväll. Just nu är halsen helt okej, jag kan svälja mitt saliv, men när det kommer till mat och dryck, fyfan vad ont jag får då. Det strålar upp mot öronen, inte så skönt! Men jag borde bli bättre snart, doktorn sa att dag 5 är värst sen blir det bara bättre och bättre.
På tisdag ska klassen åka till sthlm och det skulle vara kul om jag kunde följa med, men som det ser ut nu så måste jag stanna hemma :(

Ikväll ska alla ut och festa, men själv ska man bara vara hemma och ta det lugnt.

Torsdag

Idag fick jag skolfotot och fyfan kan jag säga! När man skulle ta det enskilda fotot så fick jag kolla ner jätte mycket, så jag ser arg och tjock ut, tack så mycket!! Usch! Och på klassfotot ser det ut som jag har foundation på läpparna! Och det har jag verkligen inte! Ååh vad jag hatar skolfoto.

Idag har jag pluggat massor. Flera timmar, men jag håller på att skriva om en naturkatastrof och det är faktiskt väldigt kul.
Halsen har varken blivit bättre eller sämre, så himla jobbigt att inte få i sig någon mat. Har fått massor med blåsor bakom tungan också, inte så värst skönt. Hoppas jag blir bättre tills imorgon, för då har Bella födelsedagsfest. Skulle vara kul om jag kunde vara där en liten stund iaf! :)

Måndag

Jaha nu var det gjort! Nu har jag opererat bort mina halsmandlar. Jag och mamma åkte till Nyköping 6.15 på morgonen. 7.00 kom vi fram och 7.30 kom sjuksköterskan och sa att vi kunde följa med henne till den sal jag skulle ligga i före och efter operationen. Fick sätta på mig en snygg lång vit sjukhusklänning ;) Det var jag och en liten tjej som skulle opereras samtidigt. Hon fick opereras först. Det tog ungefär 30 minuter för henne. Efter oprationen kom hon in i rummet, hon grät och hostade och jag kände hur ont hon hade. Och snart var det min tur, fyfan då började jag bli riktigt nervös. 5-10 minuter senare rullade de in mig i operationsalen. Började bli skakis och kände att jag blev allt blekare och blekare i ansiktet. Jag andades djupt flera gånger. Sen var vi inne i det läskiga rummet, massor med slangar som hängde överallt. De började med att leta efter ett ställe på mig att sätta nålen, de förökte i handen först, men såklart så gick det inte där. Då testade de på armen och då funkade det. Jag var fortfarande iskall och mina ben skakade. Nu kände jag bara, söv mig nu för fan så jag slipper pina mer! Jag hör de säga att du kommer somna in sakta men säkert nu. Och vipps så blev allt svart. Mamma berättade efteråt att de hade sagt till mig: ta ett djupt andetag nu! Haha men jag sov redan så skönt :) Operationen tog 40 min. Va snurrig i huvudet någon timma efter bara. Sen kände jag mig rätt pigg, fick en piggilin men det var ingen höjdare för det gjorde skit ont i halsen! Jag sov och läste tidningar och vid kl 14.00 skulle jag få åka ner till barn/ungdomsavdelningen. Det var ett jätte mysigt rum och där fanns det TV. Jag sov ännu mer och kollade på TV. Vid 16.00 kom doktorn och sa att jag kunde åka hem. YEEES =)

Haha nyss matade mamma mig med mosad banan och varm oboy. Kände mig som en liten bebis, haha!

Fredag

Ikväll har vi haft Sara och Jakob på besök, vi har ätit massa gott och kollat på idol. Juste Sara kom ju precis hem från Cypern och av henne fick jag världens snyggaste klocka! Taack Sara!

Usch snart är det måndag och då ska jag operera mig. Om jag ska vara helt ärlig så är jag jävligt rädd och nervös. Kan väl bero på att jag aldrig opererat mig någon gång. Aja, det kommer väl gå bra hoppas jag!!

Här är min SNYGGA klocka


Tisdag

Inatt ringde klockan 01:50 och då var det bara att gå upp. Jag var faktiskt väldigt pigg, la mig 21:00. Så jag fick ca 5 timmars sömn iaf. Jag skulle nämligen följa med Jakob upp till Arlanda och hämta Sara. På vägen hem stannade vi på statoil och köpte en varsin macka. Var väl hemma runt halv 7 och då gick jag och la mig igen. Men det jobbiga var att jag trodde skolan började 8.30 så jag ställde klockan på 7.40. Gick upp och duschade, fönade håret och sen slog det mig att jag började visst en timme senare, 9.30. Så då gick jag och la mig igen. Sammanlagt fick jag ca 7 timmars sömn. Det var inte illa va!? För att ha varit vaken nästan hela natten!

Söndag

Igår åkte jag och Niklas tidigt till broken, gick upp vid 6! Det var iskallt och blåsigt. Men vid lunch så tände vi en brasa uppe vid stugan och det var så mysigt att sitta där och värma sig en stund. Vi åkte hem rätt tidigt, för det skulle komma regn och blåsa ännu mer på eftermiddagen. Jag sov i bilen på vägen hem, så skönt :) På kvällen åkte jag till Bella och där var Lovisa och Lollo också. Vi kollade på Nyckeln till friheten, den var jätte bra! Väldigt lång bara, 2 timmar och 17 minuter. Höll på att somna där ett tag men jag lyckades hålla mig vaken =)

Fredag

Idag var planerna att jag skulle åkt till pappa. Men kom på i sista sekunden att det inte var en så bra idé. Jag ska ju operera mig om ca 1 vecka. Så jag måste hålla mig frisk! Jag kan ju självklart bli sjuk här hemma, men det finns en liten större risk att bli sjuk hos pappa, eftersom där finns 3 små underbara barn som bär på dagisbaciller och pappa var lite sjuk sa han. Så det är nog bäst att jag stannar hemma och kommer till dom efter operationen. Väldigt tråkigt, för jag ville verkligen träffa dom!♥


RSS 2.0