Tisdag

Har pluggat geografi hela dagen, har prov imorgon! Får se hur det går, men jag måste nog plugga lite till känner jag. Så allt sitter i huvudet. I helgen har jag ingen aning om vad som händer, något kul får jag hoppas på iaf! :)


Simon & David

Idag fyller Simon och David 5 år!! GRATTIS♥


Söndag

Igår var det party, vi var först hos Freddy sen drog vi vidare till Olle. Det var trevligt! Idag har jag varit hos min moster hela dagen. Firade min kusin som fyller år på torsdag.

Adam var väldigt nyfiken på Fendra!



Fredag

Åkte till Sara igår efter skolan och där var Nina och Mikael. Vi åt ute, spelade ett jätte roligt spel och kollade på idol. Vaknade vid 9 idag och gjorde oss iordning, åkte ner på stan och kollade lite i affärer och så. Vid 3 tiden åkte vi hem till Flen, och snart ska vi äta middag.

Juste idag fick jag reda på att jag har fått tid till en operation, ska ta bort mina halsmandlar. Har bara stått i kö i 2 månader, trodde det skulle ta 1 år eller något. Så det var skönt att få tid fort, redan om 3 veckor. 

Idag fyller min syster Paulina 7 år!! GRATTIS♥

Tisdag

Gud så bra bion var igår. Tycker att Flickan som lekte med elden är mycket bättre än Män som hatar kvinnor. Jag kommer ihåg att jag nästan höll på att somna till 1:an, för den är så seg på något sätt. I 2:an händer det så mycket mer saker hela tiden. Funderar också på att läsa 3:ans bok, för jag är så nyfiken på vad som kommer hända. Men det jobbiga är att boken är så tjock, 700 sidor! Får se om jag orkar, annars får jag vänta tills den kommer på bio :)

Måndag

Efter skolan åkte jag och Niklas till sopptippen och lämnade en hel del grejer. Så nu är det helt tomt med saker i garaget. Snart kommer mamma hem från jobbet och då ska vi åka till Sara i Katrineholm. Vi ska först äta ute sen ska vi kolla på bio, flickan som lekte med elden blir det =)

Idag i skolan så har vi fått tagit massor med kort på varandra. Tänkte visa några bilder.


ebba och jag










Lovisa och kossan

Här är bilden på Lovisa och kossan!


20 augusti

Haha måste berätta om en sak som hände för exakt 1 månad sen. Jag, Lovisa och Sabina skulle gå en liten prommenad. Vi tänkte gå förbi kossorna och klappa dom. För Sabina hade aldrig gjort det. Vi kom dit och alla gick in i hagen, jag gick inte hela vägen fram för jag höll i 2 hundar. Lovisa och Sabina gick långsamt fram till en ko som stod upp. Dom gick fram och skulle klappa den men plötsligt började den hoppa och jaga dom. Dom skrek och jag började såklart springa tillbaka. I ögonvrån såg jag hur livrädda dom var. När jag kom fram till grinden där vi alla 3 skulle gå ut så såg jag bara Sabina. Va fan gör Lovisa tänkte jag! Jo hon var kvar i hagen och hon hade ställt sig bakom ett 20 cm tjockt träd!!! HAHAHA sötnos!

Hon skrek att vi måste hjälpa henne. Jag gick in i hagen igen och sa till henne att springa så fort hon bara kunde. Hon gjorde som jag sa och sprang som en galning. Phhuu tänkte vi alla 3. Men precis i det ögonblicket säger Lovisa: "jag har tappat min mobil." NEEEEJ tänkte jag. Du skämtar???? Så det var bara att börja om från ruta 1 igen och gå in i den där jävla hagen.
Vi gick tillbaka till det där 20 cm tjocka trädet (där kossan fortfarande stod). Vi stod där ett jävla bra tag. Och till slut så började den arga kossan röra på sig och gick sin väg och då var det bara för mig och Lovisa att börja leta efter hennes mobil. Vi letade och letade och äntligen hittade vi den, hel och fin! Vi sprang tillbaka, och jag kan lova att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag var för den där kossan.

Usch nej jag ska aldrig mer klappa kossor igen!

Har en gullig bild på Lovisa när hon står vid trädet, men den får jag visa imorgon!





Lördag

Igår hade jag ingen aning om vad jag skulle hitta på så då frågade min snälla syster Sara om jag ville följa med till Anna. Och det ville jag såklart! Vi var 6 st, åt och hade det trevligt :) När klockan hade blivit 22 så skulle alla dra vidare, men jag och sara var så trötta så vi åkte hem.

Ikväll ska jag träffa Lovisa och Bella. Vi ska nog bara ta det lugnt. Äta massa onyttigt och kolla på film :) Ska bli mysigt!


Onsdag

Kom hem för en timme sen, hade idrott som sista lektion. Och då hade vi orientering, det är faktiskt väldigt kul tycker jag! Jag och lovisa är bäst på det ;) Åh juste vi hittade en söt liten kattunge i skogen, gud så söt den var!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, har inget att plugga. Så det blir att slappa framför datorn och tv =)


Mitt rum

Här är några bilder på mitt nya rum :)







Tisdag

Idag har det varit en skön dag i skolan, först samhälle sen 2 timmar lunch, sen eng och sist idrott. På engelskan så berättade lärarna att om man hade gjort allt som man skulle så behövde man inte komma till lektionen på torsdag. Och jag har ingenting kvar att göra, så för mig blir det en lång lunch rast :)

Ikväll ska jag,mamma,lovisa och hennes mamma gå ut med hundarna, ska bli skönt att komma ut ett tag. Det blir lätt att man bara sitter inne annars!



Simon & David

Kollade på några bilder jag tog i helgen, och hittade dessa söta bilder på Simon och David när de spelade fotboll. Kolla riktigt noga på varje bild, så ser ni att en liten tunga sticker ut ;)








Fendra 2 år

Idag fyller Fendra 2 år. Det blev pankakstårta till henne!

Grattis!




Söndag

Snart kommer Sara och hämtar mig, vi ska äntligen åka till pappa!! Gud så länge sen det var nu. Jag stannar där bara en natt, tar 7 tåget hem imorgon.


Lördag

Igår träffade jag Sabina och Felicia, det var trevligt. Hade inte träffat Felicia på 3 månader! Vi snackade och kollade på idol :) När jag kom hem var jag skit trött, så det blev sängen på en gång. Klockan var då 22 men det var skönt att lägga sig tidigt!

Måste säga att jag saknar mina små tre underbara syskon!! Det är över en månad sen jag träffade dom nu :( Måste åka dit snart!


Jag älskar er!


Haha

Hittade den här roliga bilden på min systers blogg. Det är på min pappa och Anders Bagge. Visst är dom lika!? ;D


Onsdag

Idag var det ju friluftsdag. Började kl 7 och slutade vid 10! Fick tyvärr ingen fisk :( Men vi hade trevligt ändå, grillade korv och så :) Men när jag väl var hemma så kom jag på att jag inte tog med mig mina nycklar, så jag fick sitta och vänta ute i 2 timmar innnan jag fick tag någon nyckel! Fast det var tur att det var fint väder iaf!



Tisdag

Godmorgon!
Idag börjar jag 9.30, så himla skönt =) Efter skolan ska Lovisa babe komma hit, hon ska sova här! Vi får se vad vi hittar på. Imorgon ska hela gymnasiet ha friluftsdag, jag och lovisa har valt att fiska. Vi måste gå upp tidigt, men sen får vi sluta nån gång till lunch. Det ska bli roligt =)



Du är så vacker Lovisa <3

Måndag

Imorse var jag på mälarsjukhuset och röntgade min mage. Jag fick en spruta som gjorde rätt ont, men annars gick det jätte bra! Har hälsat på syster Sara idag också i Katrineholm, hon och Jakob har fått så fint i deras lägenhet. Men det är ganska tomt här hemma utan dig Sara!

Jag tänkte visa lite bilder på mitt nya rum någon dag också. Ska bara ladda batteriet till kameran! Nu ska jag plugga engelska, jippi! =)

Blogg

Nu har man skaffat blogg då. Har aldrig haft det, så vi får se hur det går =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0